Isännöinti

Martinlaakson Huolto Oy:n toiminta-ajatus

Martinlaakson Huolto Oy on laadukkaista asumis-, kiinteistönpito- ja ympäristöpalveluista vastaava yritys. Toimialueensa johtavana ja asiantuntevana toimijana yrityksemme tuottaa ja välittää palveluja omistajilleen sekä nykyisille ja kasvavalle asiakaskunnalleen kiinteistöjen elinkaaren aikana tehokkaasti, kannattavasti ja asiakaskiinteistöjen ylläpitokustannuksia optimoiden. 

Asiakassuhteemme perustuvat pitkäjänteiseen laatu- ja kumppanuusajatteluun, joka turvaa asianmukaisten ja jatkuvasti kehittyvien henkilöstö- ja toimintaresurssien hyväksikäytön asiakkaiden eduksi. 

Haluamme omalta osaltamme edistää toimialueemme ylläpitoa ja kehitystä miellyttävänä ja arvonsa säilyttävänä asuinympäristönä. Luonnollisesti noudatamme isännöinnissä Isännöinnin eettisiä ohjeita. 

Martinlaakson Huolto Oy on ISA auktorisoitu Isännöintiliiton jäsenyritys, jonka omistus on jakautunut osalle asiakasyrityksiä.  

Asiakkaan on mahdollista valita meiltä joko isännöinnin tai kiinteistöhuollon palvelusopimus tai molemmat. 

Palveluresurssit

Isännöintipalveluita hoitaa tällä hetkellä neljä isännöitsijää. Lisäksi asiakaspalvelun ja hallinnon tehtävissä meillä on 5 henkilöä. Kirjanpito- ja tilitoimistopalveluissa tukeudumme ulkoiseen sopimuskumppaniin. 

Panostamme nykyaikaisiin työvälineisiin. Hallinnollisena ohjausjärjestelmänä meillä on 2015 käyttöön otettu Visma Fivaldi. Taloyhtiöinfon kautta kautta taloyhtiöiden hallitusten jäsenet ja asukkaat voivat hoitaa taloyhtiön asioita sähköisesti.  

Historiaa ja tätä päivää

Martinlaakson Huolto Oy on perustettu vuonna 1969 alueelliseksi isännöinnin- ja kiinteistöhuollon palveluiden tuottajaksi. Olemme ylpeitä siitä, että suuri osa asiakassuhteitamme on kestänyt jo noin puolen vuosisadan ajan ja olemme saaneet uutta asiakaskuntaa alueelle rakennetuista taloista.  

Tällä hetkellä isännöimme yli 40 yhtiötä, joissa on yhteensä yli 2 000 asuntoa. Asunto-osakeyhtiöiden koko vaihtelee noin 20 asunnosta yli 150 asuntoon. 

Isännöintisopimuksien tehtävärajauksena käytämme nykyään Kiinteistöalan Kustannuksen vuonna 2019 julkaisemaa Asunto-osakeyhtiön Isännöinnin tehtäväluetteloa.

Kiinteistönhuolto

Martinlaakson Huolto Oy on laadukasta asumis-, kiinteistönpito- ja ympäristöpalveluista vastaava yritys, toimintamme on jatkunut jo 50 vuotta ja jatkuvasti pyrimme säilyttämään alkuperäisen nuorekkaan tarmon toiminnassamme 

Kiinteistöistä huolehtivat ammattitaitoiset ja palvelualttiit kiinteistönhoitajamme. Palvelumme on asiakaslähtöistä ja läpinäkyvää. Huoltopäivystys palvelee kiireellisissä huoltotöissä 24/7. 

Asiakaslähtöinen palvelumme muodostuu seuraavista tekijöistä: 

Yksilöllinen huoltosopimus  

Yksilöllinen huoltosopimus laaditaan aina kohteen huolellisen kartoituksen perusteella asiakaskohtaisesti. 

Kiinteistöhuolto osana kiinteistön elinkaaren hallintaa 

Asiakasta informoidaan avoimesti ja pidetään ajan tasalla huollon toiminnasta, lisäksi yhteisiä huoltokierroksia ja palavereita pidetään säännöllisesti  

Taloyhtiön oma huoltomies  

Taloyhtiölle nimetään oma huoltomies ja varamies, jotka tuntevat talon ja asukkaat. Talon oma huoltomies tarkkailee taloyhtiötä ”sokkelista savupiippuun” ajatuksella ja kirjaa ylös epäkohdat, jotka käsitellään huoltoyhtiön viikkopalaverissa, näin toimien yhtiön huoltomiehet jakavat ajatuksiaan eri huoltotoimenpiteistä ja samalla varmistetaan huoltotoiminnan tasainen laatu 

Huoltotöiden merkintä ja töiden seuranta 

Käytämme työssämme internetpohjaista Huoltokanava työnohjaus järjestelmää, jossa eri tehtävät on kirjattu sähköisesti ja huoltomiehet lukevat niitä kätevästi mobiilissa ja tabletissa. Huoltokanavan eri tehtävät räätälöidään aina taloyhtiön sovittujen tehtävien ja talon oman huoltokirjan mukaisesti. Taloyhtiön hallitus, isännöitsijä ja asukkaat saavat reaaliaikaisen raportin ja kuittauksen tehdyistä huoltotoimenpiteistä  

Energiaseuranta ja etävalvonta 

Tarkastelemme kiinteistötekniikka ja kiinteistöjen kulutuksia reaaliaikaisesti erilaisilla internetpohjaisilla sovelluksilla, lisäksi taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä voivat seurata kiinteistön kulutuslukemia omilla sivuilla aina tarvittaessa, jossa energialukemat näkyvät aina normeerattuna 

Huoltopäivystys 24h  

Koska kaikki päivystäjämme tuntevat hoidossamme olevan kiinteistökannan myös päivätyönsä kautta, voimme todeta päivystyspalvelujemme olevan sekä asiantuntevaa ja laadukasta. Huoltopäivystyksemme palvelee kiireellisissä huoltotöissä vuorokauden ympäri  

numerossa 040 5161377 

Tarvitsetko apua pieniin asennuksiin?

Korjaustyöt

Martinlaakson Huolto Oy:stä voit tilata asennuksen esimerkiksi ostamallesi suihkuletkulle nimellistä 30 euron (sis. ALV) maksua vastaan. Mikäli varastostamme löytyy sopiva osa, voit ostaa myös sen suoraan meiltä.

Pienveloituksen ehtona on, että ne voidaan käydä tekemässä 1-3 päivän sisällä muiden
töiden lomassa.

Pienasennuksia ovat muun muassa seuraavat työt:
• suihkuletkun ja/tai –kahvan uusiminen
• bideeletkun ja/tai –kahvan uusiminen
• kattolampun asennus (vanhaan kiinnikkeeseen) tai lampun vaihto
• taulun tms. kiinnittäminen
• kaapin saranan vaihto/korjaus
• palovaroittimen asennus tai palovaroittimen pariston vaihto
• asunnon poistoilmaventtiilien puhdistus (max 2 kpl)
• muut pienet työt

Pienveloituksen ehtona on, että ne voidaan käydä tekemässä 1-3 päivän sisällä muiden töiden lomassa.

Kysy tarjousta myös muista töistä!

Tilauksen voi tehdä sähköpostilla:

Voit myös soittaa:

vikailmoitukset@martinlaaksonhuolto.fi

09 878 05 227 (vikailmoitukset) tai

09 878 051 (vaihde/asiakaspalvelu)

Tarjouspyyntölomake

    Perustiedot:

    Yhteyshenkilön tiedot:

    Liitä tiedosto


    Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää